Каракамишева: Ќе има крај за сите лаги, ја уништија државата, ја утепаа економски

Статус на Тања Каракамишева:

Позната мантра, каде ќе беше МКД без Охрид и Преспа.

Демек “спасителите” ја спасија Македонија.

Тешко нам со вакви “визионери”.Ја уништија државата, ја утепаа економски и пол…ниту Охрид, а најмалку Преспа се визијата за МКД.

ЌЕ ИМА КРАЈ ЗА СИТЕ ЛАГИ!

loading...
SHARE