[Видео] Љубчо Георгиевски: Цар Самоил е Бугарски Цар, Македонците не сакаат да ја прифатат реалноста

Љубчо е историјата на ВМРО-ДПМНЕ од 1990-2003. Зошто ВМРО-ДПМНЕ се срами од својата историја, ќе ви каже Љубчо на БНТ.
А нема зошто да се срами, оти Љубчо е 100 пати историски поинформиран од психопаторот и Хидро Жмицко!
И да, ВМРО-ДПМНЕ беше првата партија кај нас која призна заедничка историја со Бугарија и која заеднички славеше со бугарски претставници!

loading...
SHARE