Тони Михајловски до Заев: Сега испеј ја и „Драга не буди педер”

тони михајловски

Актерот на Македонскиот народен театар Тони Михајловски реагираше на Фејсбук по изјавата на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи, како што рече неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер да ја урнат Владата, а потоа и по неговото извинувaње за истата.

Убаво би било покрај извинувaњето, и десното раче на срцето со качункаста фаца, да ја испее и оваа песна, напиша Михајловски на фејсбук.

loading...
SHARE