Миленко Неделковски: Ѓорѓе Иванов во новите канцеларии си има познати комшии

“Како комшии, утринско кафе ќе си сркаат.”

Македонски Весник на Фејсбук

Жесток критичар на власта и опозицијата!

SHARE