Миленко: Ако влезам во парламент на следните избори, еден од приоритетите ќе ми е УКИНУВАЊЕ/ПОНИШТУВАЊЕ на Охридскиот Рамковен Договор

Статус на Миленко Неделковски

Ако се решам да влезам во парламент на следните парламентарни избори,
еден од приоритетите ќе ми е УКИНУВАЊЕ/ПОНИШТУВАЊЕ на Охридскиот Рамковен Договор, и сите други штетни договори (мајски, пржински, тирански, бугарски, преспански, локална самоуправа, употреба на јазици…).

loading...
SHARE