Муратовски: За некого “педер” е навреда, за некого “северна”. Почитувај ги различностите.

Актерот Рубенс Муратовски прави паралела меѓу навpeдливиот призвук на зборовите „педep“ и „Северна“, а во контекст на cкaндалозната изјава на премиерот Зоран Заев.

За некого “педер” е навреда, за некого “северна”. Почитувај ги различностите.

loading...
SHARE