Политико: Драги педери, во име на заедничката кауза ве молам машки да го истрпите овој напад!

Драги педери, знаете дека сме сојузници и заедно во оваа битка.

Овој пат ни криви ни дужни Заев ве поткачи и ве молам во името на заедничкаата кауза да се жртвувате да го истрпите мушки овој атак и да не дигата многу галама.

Ќе ви се одужиме за разбирањето, со тоа што ќе се бориме уште повеќе за вашите права.

Ве молам да го разберете премиерот и да примите извинување во негово име, не мислеше он ништо лошо, само се наоѓа малце во ватрена ситуација и мораше малце да удри со гомнарска цевка и вие настрадавте како колатерал.

Значи ви благодарам на разбирањето, бидете вистински педери и истрпете мушки!

Знам дека нема да ме разочарате!

Извор: Саше Ивановски – maktel.mk

loading...
SHARE