[Видео] Хит-Анкета: Скопски манекенки би оделе на концерти на починати пејачи

Кој светски пејач би сакале да го видите со концерт во Скопје, Боб Марли, Дејвид Боуви или Џорџ Мајкл?“ – вака гласеше нашето анкетно прашање кое го поставивме на една модна ревија во Скопје.

Прашавме неколку скопски манекенеки, а нивните одговори богами не насмеаа до солзи.

Погледнете:

Извор: libertas.mk

SHARE